Sluit je aan!

Met de onmisbare steun van leden, vrienden en donateurs kan Loods 6 Community werken aan een visie voor de toekomst van Loods 6.

Kijk hieronder welk lidmaatschap bij je past en vul het inschrijfformulier in om je lidmaatschap aan te vragen of een donatie te doen. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met de gegevens die je verleent.

Wil je je ook actief inzetten voor de community? Heb je weinig tijd maar wil je wel een gepaste bijdrage leveren? Heb je verder ideeën? Laat het ons weten!

Word Lid!

Kunstenaars, ontwerpers, ondernemers en winkeliers die een ruimte huren in Loods 6 kunnen lid worden van Loods 6 Community. Als lid wordt je uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergaderingen en heb je stemrecht bij alle beslissingen die door Loods 6 Community worden genomen. De contributie kost slechts € 10 per jaar.

Word Vriend!

Vrienden zijn liefhebbers van cultuur die Loods 6 een warm hart toedragen. Als vriend van Loods 6 Community wordt je uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergaderingen en mag je deelnemen aan alle activiteiten die door de community worden ontplooid. Per jaar bedraagt de contributie ‘€ 6 voor Loods 6’.

Word Donateur!

Donateurs steunen Loods 6 Community door een eenmalige donatie of door jaarlijks een zelf te bepalen bedrag te doneren. Als donateur wordt je uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergaderingen en mag je deelnemen aan alle activiteiten die door de community worden ontplooid. In het inschrijfformulier kun je de hoogte van je donatie zelf bepalen.

Geef een lidmaatschap cadeau!

Je kunt ons ook steunen door een Vriend Lidmaatschap aan iemand cadeau te doen. Elke afzonderlijke gift helpt ons! Per jaar bedraagt de contributie ‘€ 6 voor Loods 6’.

Als je je aanmeldt ontvang je ook je onze nieuwsbrief.
Wij versturen onregelmatig nieuwsbrieven, alleen bij nieuwe ontwikkelingen en events welke van belang zijn voor onze leden.

Twijfel je nog om je aan die sluiten, maar wil je wel op de hoogte blijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.

%d bloggers liken dit: